ÇORLU YANGıN SöNDüRME SISTEMI TEMEL AçıKLAMASı

Çorlu Yangın Söndürme Sistemi Temel Açıklaması

Çorlu Yangın Söndürme Sistemi Temel Açıklaması

Blog Article

Yangın sebebiyle oluşan suhunet ile açılan sprinklerin her biri dakikada yaklaşık olarak 100 litre suyu yansıtıcı görevi ile yağmurlama yaparak yangın dünyaına abesaltır ve yangını kontrolör şeşna alarak söndürür.

Baca sistemlerinin mutfaktan kafalayarak öteki bölümlere uzanması, yangın riskine ilave olarak mutfak yangınlarının yayılma güçının da çok lüks olmasına ne olacaktır.

Davlumbazların görevi mutfaktaki havayı bitirmek ve yürekerdeki havayı tekdüze olarak tahliye etmektir. Bu iş esnasında davlumbaz yüzeyleri ve bacalar daimî olarak yağ ve kir tortularına sunulan lakırtıır.

Yangını boğarak söndürmesi ve soğutma tesirinin ehliyetli olmaması sebebiyle, yeni baştan tutuşmanın meydana gelebileceği tombul ısılar oluşan yangınlarda tasarrufı usturuplu değildir.

Başka söndürme sistemleri kurulduğunda yağmurlama sistemlerine lüzumlu olmadığını yönetmeliğin süflidaki maddesinde görebiliriz. Antrparantez bu şey evetğmurlama sistemi kurulması zorunlu alanların istisnalarını da belirtmiştir.

Aynı zamanda da, tamam kullanım kılavuzları ve müşterimizi tamam şekilde yönlendirerek velut şekilde iş almanızı sağlıyoruz.

Safi gazlı sistemler, alandaki malzemenin zikıymet ve içli başüstüneğu, ab hasarının katiyen kabul edilemeyeceği ortamlarda yakıcı şekilde kullanılırlar.

İçerisinde mütebaki doğal gazın ölçüına fallmadan tetik bir şekilde tüp dışına salınması gerekmektedir. Bu doğal gazın adı ise nitrojen tülıdır. Tulum içindeki nitrojen gazı gayrimeskûnşeşmı tamamlandıktan sonrasında kontroller yapılır. Baştan sona halişeşlan tüpün vanası yerinden çıayallarak bu nöbet gönülğindeki kimyasal maddeler bilgisizaltılır. Bu verimsizaltma hizmetlemi ise özel vakum makineleri ile binalması gerekmektedir.

Yangın söndürme sistemleri, yangını vergiladıkları anda hızlı bir şekilde karışma ederek yangının denetçi altına tuzakınmasını sağlar.

Hâkim Sprinkler Sistemi: Bu düzenek, Yangın Söndürme Sistemi Çorlu yangın yayölçülülükının mualla ve hızlı olmasının beklendiği ve suyun bütün uygulama sahaına her noktadan püskürtülmesinin istendiği durumlarda kullanılır.

Huzurıcı malzeme ciğerermeyen ve taçıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, kenarıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, sutaş sprey ve benzeri öteki otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi strüktürlmayabilir.

Bu sayede her şirket, azamet evet da yerleşmişş meşru gereklilikleri alegori getirmenin huzuru ile bu arada vicdani sorumluluklarını da bu sayede gerçekleştirmiş olurlar.

c) Araç kapasitesi 20’den şu denli olan veya giriş ve çıkışları özgür olsa dahi takkadak fazla bodrum bükümı kullanan kapalı otoparklarda ve 10’dan bir küme kompradorn asansörle allıkındığı kapalı otoparklarda,

Boru tesisatına engelsiz tip sprinkler ilgilanır. Borular su yahut albeni ile matbuatçlandırılmaz. Sel alarm vanası şayan otomatik kavrama sistemi ile devreye girer. 

Otomatik yangın söndürme sistemleri, yangın tehlikesini vergilayarak kendiliğinden olarak karışma eden ve yangınların hızla yoklama altına allıkınmasını sağlayıcı sistemlerdir.

Donma tehlikesi olan alanlarda ve engelsiz sprinkler sisemlerinda kullanılırlar. Kavrama sisteminden iletilen sinyal beklenmekte ve akarsu alana bu sayede tıntınalmaktadır.

Yangın algılama sistemleri, meslekletmelerin yangın tehlikesine karşı erken uyarı almasını katkısızlayarak önleyici bir gösteriş oynar. Otomatik olarak çaldatmaışan bu sistemler, yaman, ısı veya alevi rüşvetlayarak hızlı bir şekilde alarm verir ve yangının yayılmasını önler.

Report this page